Robertsfors Golfklubb

Adress: Bruksallén 2, 91532 Robertsfors Visa karta

Adress: Bruksallén 2, 91532 Robertsfors

Välkommen till Robertsfors GK - Golfbanan i vacker Bruksmiljö!
Tillgänglighet och kvalitet är vårt bästa signum för att du skall välja Robertsfors Golfbana!

Kort reseavstånd - från Umeå ca 35 minuter och från Skellefteå ca 50 min. Golfbanan ligger i direkt anslutning till Robertsfors samhälle, ca 3 km från E4:an i Sikeå.
Tillgänglig - Du kan med stor sannolikhet komma ut på banan utan förhandsbokning när du vill, för att vara på den säkra sidan kan du tidsboka via GIT om du vill säkra din starttid.
Välskött golfbana som har rykte om att vara utmanande, även för elitspelare, men den passar likväl motionsspelare som nybörjare.

Arkitekturen är skotskt-inspirerad och är en av banarkitekt Peter Nordvalls omisskännliga skapelser. Banan är till karaktären huvudsakligen en parkbana med visst skogsinslag och har de senaste åren väsentligt öppnats upp med bredare klippning av fairways och skogsavverkning för bättre ljusinsläpp och snabbare spel. Banans längd är 5 850 m från gul tee, par 72.

Klubben har de senaste åren arbetet framgångsrikt för att förbättra och utveckla banan med nöjda greenfee-gäster och tävlingsdeltagare som resultat.

Banan ligger på det gamla Bruksområdet i Robertsfors, med Brukshotellet från förra sekelskiftet som klubbhus. I klubbhuset finns kansli, omklädningsrum och dusch. Här erbjuds även möjlighet till självservering av varma och kalla drycker samt smörgåsar/kaffebröd.

Parkeringsmöjligheter för husvagn/husbil inom området.

Visa mer

Om denna aktivitet