That´s All Right - The legends of rock´n´roll & pop!

Område: Robertsfors
Kategori: Konserter
Datum: Lördag 21 okt 2017

En mäktig hyllning tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bod Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning.

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritiker hyllade show ”När rocken kom till Sveg” , showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.
Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche, Michael Bolton och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.
Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt tokhyllas av såväl media som publik.

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
21 Okt
Lördag 21 okt 2017 19:30 - 22:00 Centrumhuset Robertsfors

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 004-713687
E-postadress (Arrangör)
martin@westpointevent.se
Kontaktperson
MartinJohansson
E-post
martin@westpointevent.se
Webbsida
http://www.thatsallright.net

Länkar

Prisinformation

Prisinformation
350 kr exkl service avgift.