Överklintens Kvarnhotell

Kvarnvägen 22, 91591 Robertsfors

Boka en exklusiv konferens och disponera ett helt hotell! Hotellet tar bara emot en grupp i taget och skräddarsyr vistelsen. Unik byggnad som ligger över Rickleåns forsar med härlig miljö, både inne och ute

En konferens på Kvarnhotellet kan bli något utöver det vanliga; en historisk byggnad med unik atmosfär, härlig miljö kring hotellet samt olika aktiviteter erbjuder är tillsammans en enastående upplevelse!

Kvarnhotellet bokar bara en grupp i taget vilket medför att de kan erbjuda en helt skräddarsydd lösning och personlig service. Den kombinationen är oslagbar och bjuder till kreativa möten och många skratt.

På Kvarnhotellet finns sju rum med sammanlagt 18 sovplatser på tredje våningen. Här sover man gott till ljudet av forsen som brusar fram under byggnaden. De flesta rummen har även en slående utsikt över den vackra Rickleån. Bastu, relax och badtunna finns vid forsen.

Restaurangen rymmer ett fyrtiotal gäster och bjuder förutom på god mat även på en enastående utsikt över Rickleån och en mycket speciell känsla i den varsamt restaurerade kvarnen.

Kontaktinformation

Webbsida
http://overklintenskvarn.se
Öppettider
mot bokning

Information

Telefon
+46 (0)70-2797845
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6400.cbischannel-488 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showarenadetails